Van Bommel daar kan je terecht

schoenen Fred de la Bretoniere

Schoenen Fred de la Bretoniere en andere producten van Fred de la Bretoniere kunnen natuurlijk op hun eigen site worden gekocht, maar ook op andere sites, Van Bommel is daar een van. Zij verkopen schoenen en accessoires voor zowel vrouwen als mannen. Van Bommel heeft verschillende winkels in Breda staan. Ook is er natuurlijk de online-shop. Mocht je Van Bommel verder nog willen volgen, dan kan dat. Ze hebben verschillende social media platformen zoals Facebook, Instagram en YouTube.

schoenen Fred de la Bretoniere

Van Bommel schoenen

Ze hebben verschillende soorten schoenen, voor zowel mannen als vrouwen. Voor vrouwen zijn er deze categorieën: Sneaker, Enkellaarsjes, Chelsea, Pump, Bootie, Instapper, Veterschoen en Ballerina. Ook zijn er verschillende merken waarop gezocht kan worden op de site: Shabbies, Copenhagen, Nubikk, Floris Van Bommel, Paul Green, Peter Kaiser, Wolky en Xsensible. Voor mannen zijn dit de categorieën schoenen: Sneaker, Veterschoen, Instap- Mocassin, Chelsea, Bootie, Gespschoenen, Bootschoen, brogue en Gespschoen. De merken voor mannen zijn: Nubikk, Panama Jack, Floris van Bommel, Santoni, Magnanni, Van Bommel, Greve en Giorgio.

Van Bommel accessoires

Ze verkopen dames- en herensokken, tassen, portemonnees, onderhoudsproducten, underwear, jassen en riemen. Deze producten kunnen worden gefilterd op: categorie, merk en prijs. Voor riemen staan er ook nog de filters ‘maat’ en ‘kleur’ bij.